Om oss

 

Välkommen till Lekkamrat, en onlinebutik för noggrant utvalda leksaker! Vi är stolta över att erbjuda ett brett sortiment av kvalitetsleksaker som är utformade för att underhålla och stimulera barn i alla åldrar. Sedan vårt grundande strävar vi efter att vara det främsta valet för föräldrar och barn när det gäller att upptäcka fantastiska leksaker.

Vi förstår att varje barn är unikt och har olika intressen och behov. Därför gör vi vårt yttersta att erbjuda ett brett utbud av leksaker som täcker olika teman, kreativa aktiviteter och utbildande spel. Oavsett om ditt barn älskar att bygga, skapa konstverk eller utforska fantasifulla världar, har vi något för alla.

Vårt sortiment omfattar populära varumärken och leksaker som är säkra, hållbara och pedagogiska. Vi samarbetar endast med pålitliga leverantörer för att säkerställa att våra kunder får produkter av högsta kvalitet. Vi är stolta över att erbjuda leksaker som inte bara är roliga att leka med, utan också främjar utveckling och inlärning hos barn.

Vi vill erbjuda en smidig och bekväm shoppingupplevelse för våra kunder. Vår användarvänliga webbplats är utformad för att göra det enkelt att söka och hitta de perfekta leksakerna för ditt barn.

Vi har ett dedikerat kundtjänstteam som alltid är redo att hjälpa till och svara på eventuella frågor eller funderingar du kan ha. För oss är kundnöjdhet av yttersta vikt. Vi arbetar hårt för att säkerställa att varje kund får en positiv upplevelse och att deras förväntningar överträffas. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser, snabba leveranser och en utmärkt kundservice. Vårt mål är att göra leksaksinköp till en glädjefylld och problemfri upplevelse för våra kunder.

Vi är övertygade om att leksaker har en viktig roll i barns utveckling och glädje. Därför är vi passionerade för att erbjuda leksaker av högsta kvalitet och ge barn möjlighet att utforska sin fantasi, kreativitet och lärande på bästa möjliga sätt.

Vi ser fram emot att vara en del av ditt barns lekfulla resa och fortsätta erbjuda fantastiska leksaker online även i framtiden.


Företagsuppgifter:
Lekkamrat tillhör Gaspalori AB, organisationsnummer: 559284-6322
Nätbutik: lekkamrat.se

Adress:
Karlbergsvägen 44, Nomad Works
113 62 Stockholm, Sverige

Registreringsnummer för mervärdesskatt: SE559284632201